ATTENTION!

Anda Baru Nak Belajar Bahasa Jepun Tapi Tak Tahu DI MANA NAK MULA & APA CARA MUDAH Untuk Kuasai Bahasa Jepun?

TAHUKAH ANDA?

Ada pelajar yang perlu Setahun sahaja untuk mahir bahasa Jepun, tapi ada yang belajar sampai 10 tahun pun masih tak pandai-pandai.

Tiada genetik yang memudahkan anda belajar...Segalanya bergantung kepada CARA BELAJAR YANG BETUL 

Nak Sensei Bongkarkan Anda  Rahsia Kuasai Bahasa Jepun   Dengan Mudah & Pantas Walaupun Anda ZERO Basic & Takde Masa

Memperkenalkan Seminar Online

Pendaftaran akan ditutup setelah mencapai had kuota yang ditetapkan !

4 Rahsia Yang Bakal Dibongkarkan Dalam Seminar Ini:

Man : Rahsia Mencari 'CIRCLE' Yang Betul

Perkara PALING UTAMA untuk berjaya kuasai bahasa Jepun adalah dengan kekalkan momentum dan semangat anda. Anda tidak akan capai perkara ini tanpa berada di dalam komuniti yang betul.

Method: Rahsia TEKNIK Belajar Berkesan

Setiap orang ada teknik belajar yang tersendiri. Malangnya ramai yang tidak dapat kenalpasti apakah teknik PALING BERKESAN untuk kuasai bahasa Jepun dengan Mudah & Pantas!

Material: Rahsia PLAN Pembelajaran Terbaik

Gagal merancang bererti merancang kegagalan!! Oleh itu sangat penting untuk anda memilih silibus bahasa Jepun yang terbaik mengikut OBJEKTIF & SASARAN anda sendiri.

Machine: Rahsia Penggunaan Teknologi Terkini

Di zaman yang serba moden ini, aplikasi untuk menuntut ilmu bukan lagi satu persoalan. Tetapi, aplikasi apakah yang menepati SPESIFIKASI & KEPERLUAN anda?

Siapa Kami Yang Melayakkan Kami Bantu Anda?

Team Cakap Jepun terdiri daripada Anuar sensei dan Haris sensei sebagai peneraju utama. Kami mendapat nasihat daripada Dr Zoraida Mustafa yang merupakan pemegang PhD dalam Pengajian Bahasa Jepun dari Hiroshima University.

Kepakaran setiap sensei dalam bidang masing-masing kami terjemahkan kepada kelas bahasa Jepun menyebabkan modul & corak pendekatan kami sangat berbeza dengan tempat lain.

Kenali Anuar Sensei

Hai, Saya Anuar sensei.

Saya merupakan CEO di Cakap Jepun Academy. Sebuah akademi yang sudah melahirkan ramai pelajar yang berjaya menguasai bahasa Jepun & lulus dalam JLPT.

Saya bermula belajar bahasa Jepun pada tahun 2006 dan mengambil ujian JLPT di Jepun dan lulus cemerlang untuk JLPT tahap tertinggi N1 untuk ujian bertaraf antarabangsa itu.

#CakapJepun Academy bermula pada tahun 2016 yang terdiri daripada 30 orang sensei bahasa Jepun bersama Dr Zoraida sebagai penasihat akademik yang merupakan ketua persatuan guru bahasa Jepun seluruh Malaysia.

Kami sudah melatih lebih 12,000 rakyat Malaysia untuk mahir bercakap dan menguasai bahasa Jepun dengan mudah dan pantas.

Kerana track record dan kepakaran yang kami ada. Kami sentiasa menerima undangan dari pelbagai pihak untuk berkongsi tentang bahasa Jepun dan strategi untuk kuasai bahasa Jepun dengan cepat.

Antara Klien Yang Sensei Telah Latih

LEBIH 12,000 ORANG

sudah sertai program

Cakap Jepun Academy

Mereka sudah KUASAI bahasa Jepun

Kini Giliran Anda!!

KISAH-KISAH KEJAYAAN ALUMNI KAMI

"Dulu Slow Sangat Belajar, Tapi Sekarang Berjaya Buat Orang Jepun Terkejut"

– Muhammad Fakhrul Rodzi

Masa mula belajar Bahasa Jepun saya yang paling ‘slow’. Tapi dengan bantuan sensei dan kawan-kawan kini saya dapat kuasai asas Bahasa Jepun. Saya hadiri temuduga untuk dapatkan biasiswa untuk melanjutkan pelajaran ke Jepun dan buatkan penemuduga Jepun teruja dengan kemahiran bahasa saya

"Cakap Jepun Sangat Membantu Persiapan Saya Untuk Duduki Ujian JLPT Sehingga Lulus"

– Oh Zi Jian

Cakap Jepun menyediakan program komprehensif untuk para pelajar yang duduki ujian JLPT untuk buat persiapan. Selain itu nota digital yang Cakap Jepun sediakan juga sangat membantu untuk rujukan pantas sebelum masuk ke dewan.

"Kemahiran bahasa Jepun Yang Saya Ada Boleh Digunakan Dalam Kerja Dan Dapat Baca Manga Bahasa Jepun"

– Muhammad Arif Farhan

Pada mulanya saya hanya belajar menggunakan buku ‘First Aid’ yang diterbitkan Cakap Jepun. Setelah itu saya tertarik untuk daftar ke kelas Cakap Jepun sehingga tamat kelas dan lulus Ujian JLPT

"Saya Jadikan Kelas Cakap Jepun Untuk Lari Dari Kesibukan Kerja Dan Tempat Untuk Berhubung Dengan Orang"

– Nurul Husna

Saya mendaftar kelas Cakap Jepun kerana tertarik dengan cara mengajar Sensei yang menyeronokkan.Suasana kelas yang ‘Havoc’ buat saya jadikan kelas di Cakap Jepun sebagai medium untuk saya berhubung dengan orang

"Sensei Di Cakap Jepun Sangat Sabar Melayan Kerenah Pelajar & Tak Kisah Menjawab Soalan 'Bodoh'

– Mawaddah Hasliana

Pada mulanya saya sertai sesi Seminar Hirakata Mastery. Saya tertarik dengan apa yang Cakap Jepun sediakan dan mendaftar. Kelas Cakap Jepun sangat seronok sebab Sensei ‘encourage’ untuk kita Cakap dalam bahasa Jepun

DAFTAR WAITING LIST

Untuk Rebut Tiket Harga Promo

Jika anda tidak berpuas hati dengan program ini atas apa saja sebab, email kepada kami sebab dan kami akan pulangkan wang anda 100%!
Ya kami sangat yakin dengan modul ini!

PERLUKAN BANTUAN?

Hai, saya Hanani dari Team Cakap Jepun.

Klik butang dibawah untuk PM saya

atau hubungi

016-881 1048

Cakap Jepun merupakan jenama di bawah Michi Global Sdn Bhd. Cakap Jepun telah ditubuhkan pada tahun 2016 dan sehingga kini komited untuk mewujudkan masyarakat minda kelas pertama.

Michi Global Sdn Bhd (201901003405)

Scroll to Top