GRAND OPENING PROMOTION !
Projek CakapJepun & H.I.S Travel Malaysia!

Selamat datang ke Pakej Percutian Ke Jepun, pengalaman unik yang dijamin akan meninggalkan kenangan yang indah! πŸŽ‰

Apakah anda pernah bermimpi untuk merasai keajaiban Jepun dengan penuh keselesaan dan memahami bahasa Jepun dengan lancar?

Jika ya, program eksklusif ini dipersembahkan oleh CakapJepun Academy, pusat bahasa Jepun terbesar di Malaysia, bekerjasama dengan HIS Travel Malaysia, akan menjadi pilihan terbaik untuk anda.

Ingin mengalami keunikan budaya Jepun dengan penuh keselesaan dan kepastian makanan halal?Β 

Jangan risau lagi!Β 

Kami telah menyediakan pakej percutian eksklusif untuk anda, para pengembara dari Malaysia yang mengutamakan makanan halal, penginapan Islamik selesa, dan pengangkutan yang memuaskan.Β 

Bersiaplah untuk mengalami “Jepun” dengan cara yang belum pernah anda bayangkan sebelum ini!

nak dalami budaya 'High Performance' Jepun

nak merasai & tengok depan mata sendiri bagaimana budaya mereka bekerja, bersosial & menguruskan kehidupan harian dengan baik.

nak dalami budaya 'High Performance' Jepun

nak merasai & tengok depan mata sendiri bagaimana mereka bekerja, menguruskan kehidupan harian dengan baik.

nak dalami budaya 'High Performance' Jepun

nak merasai & tengok depan mata sendiri bagaimana mereka bekerja, menguruskan kehidupan harian dengan baik.

Apa yang kami tawarkan:

Kami memahami kebimbangan anda tentang mencari makanan halal di Jepun. Oleh itu, kami telah menyusun jadual yang khas yang mengangkat pengalaman kulinari anda. Nikmatilah hidangan lazat dan halal, yang pastinya akan memukau lidah anda dengan keunikan rasa Jepun.

Setelah seharian mengembara, pasti anda menginginkan tempat penginapan yang menenangkan. Kami telah memilih hotel-hotel dan penginapan yang memahami keperluan pengembara Muslim. Nikmati keselesaan yang tidak ternilai dengan khidmat pelanggan terbaik dari kakitangan yang mesra dan prihatin.

Keselesaan perjalanan adalah keutamaan kami. Semua pengangkutan diatur sedemikian rupa untuk memastikan anda menikmati perjalanan dengan rasa keselesaan dan kesenangan. Bersama kami, anda akan merasai pengalaman perjalanan yang lancar dan penuh keceriaan.

Jepun mempunyai kebudayaan yang kaya dan menarik. Dalam pakej percutian ini, anda akan berpeluang untuk menyaksikan upacara tradisional, mengunjungi bagunan dan taman yang indah, dan menyelami kehidupan harian penduduk tempatan. Nikmati seni tatacara teh, kelam-kabut kehidupan bandar metropolitan, dan keindahan semulajadi Jepun dalam satu pakej eksklusif!

Ada Bonus Eksklusif Yang Hanya Kami mampu Berikan

BONUS EXCLUSIVE!

Ini Adalah EXTRA BONUS Yang Tidak Pernah Kami berikan Di Mana-Mana, EKSKLUSIF Hanya Untuk anda Sahaja !

Kami menghargai komitmen anda untuk menjalani pengalaman yang hebat di Jepun. Oleh itu, setiap peserta pakej kami akan mendapat kesempatan unik untuk mengikuti kelas komunikasi bahasa Jepun secara PERCUMA! Pelajari bahasa setempat sebelum berangkat dan rasakan kepuasan menghadapi Jepun dengan lebih yakin dan menyeronokkan.

Tak Cukup lagi...

Ya..PERCUMA sahaja!

Kenapa kami boleh berikan segalanya ini kepada anda?

Program "PergiJepun" adalah satu program kolaborasi antara CakapJepun dan HIS Travel Malaysia.

CakapJepun merupakan sebuah platform pembelajaran bahasa Jepun terkemuka yang telah membantu ribuan pelajar menguasai bahasa ini dengan berkesan. Sementara itu, HIS Travel Malaysia adalah agensi pelancongan yang berpengalaman dengan reputasi terbaik dalam menyediakan pakej percutian berkualiti.

Apa yang menjadikan program "Pergi Jepun" istimewa adalah kehadiran majoriti team kami (Lebih 51 orang) yang terdiri daripada bekas pelajar Jepun.

Mereka bukan sahaja mahir dalam bahasa Jepun, tetapi juga telah menetap di Jepun selama lebih dari 4 tahun.

Pengalaman mereka yang mendalam ini membolehkan mereka untuk memahami sepenuhnya keunikan budaya Jepun dan mengetengahkan pengalaman perjalanan yang paling otentik dan berharga untuk anda.

Kami dengan bangganya menghadirkan team yang penuh semangat dan bersedia untuk membantu anda dalam segenap aspek perjalanan ke Jepun. Dengan kepakaran mereka, anda akan dapat menikmati pengalaman yang mengesankan dan luar biasa sepanjang perjalanan anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Jom sertai program "Pergi Jepun" bersama kami, kerana anda berada di tangan yang tepat untuk menjadikan percutian ke Jepun anda satu kenangan yang penuh keceriaan dan keikhlasan.

Nikmati pengalaman unik bersama kami dan rasai keajaiban Osaka dan Kyoto! πŸ›«

πŸ•Œ Halal & Selesa
Kami memahami kepentingan halal dan keselesaan dalam perjalanan anda. Pakej ini direka khas untuk memastikan makanan halal dan pilihan penginapan yang selesa, membolehkan anda menikmati perjalanan tanpa kebimbangan.

🏯 Belajar Bahasa Jepun
Dalam kolaborasi unik ini, anda akan mempunyai peluang untuk belajar bahasa Jepun dengan CakapJepun Academy, sebuah institusi yang terkenal dengan pendekatan pengajaran bahasa yang berkesan. Dengan bimbingan pakar, anda akan dapat berkomunikasi dengan lebih lancar dan mendalam dalam perjalanan ini.

🌟Pengalaman Berharga di Osaka & Kyoto
Terdapat banyak tempat menarik di Osaka dan Kyoto yang menanti anda. Dari tempat bersejarah yang indah hingga teknologi moden, anda akan mendapat peluang unik untuk menyelami budaya Jepun yang kaya.

πŸ’Ό Trip Swasta Khusus untuk Anda
Nikmati kelebihan pengalaman percutian peribadi dalam kumpulan kecil bawah 10 orang dengan pemandu pelancong yang berpengalaman dan pengetahuan tempatan yang luas, memastikan setiap aspek perjalanan anda berjalan dengan lancar.

πŸ’° Pakej ini menawarkan nilai terbaik untuk wang anda. Harga bermula dari RM3590, tanpa termasuk tiket penerbangan. Jangan risau tentang urusan penerbangan, kami akan membantu anda untuk mendapatkan tiket dengan tambahan kos hanya RM2100.(Jika lambat, kos penerbangan akan melonjak tinggi tau!)

πŸ“… Tarikh: Pakej ini sangat popular, tempat adalah terhad, jadi segera atur tarikh perjalanan anda.

πŸ“ž Hubungi kami sekarang di 014-963 1048 atau tekan link di bawah untuk maklumat lanjut dan tempahan.

Tunggu apa lagi? Jom sertai Pakej Percutian Ke Jepun untuk pengalaman luar biasa bersama kami! πŸŒΈπŸ—Ύ

Tempat adalah terhad! Segera tempah untuk mendapatkan harga istimewa dan menikmati promosi khas ini.

Hubungi kami di [+6014-9631 048] atau emel ke [[email protected]] untuk pertanyaan lanjut.

NAK BERURUSAN DARI WHATSAPP?

Hai, saya Hanani dari Team Cakap Jepun. Klik butang dibawah untuk PM saya

jom tonton video trip pergi jepun yang lepas

Selamat datang ke Jepun!

Selamat datang ke pengalaman yang luar biasa bersama kami!

KISAH-KISAH KEJAYAAN ALUMNI KAMI

"Dulu Slow Sangat Belajar, Tapi Sekarang Berjaya Buat Orang Jepun Terkejut"

– Muhammad Fakhrul Rodzi

Masa mula belajar Bahasa Jepun saya yang paling β€˜slow’. Tapi dengan bantuan sensei dan kawan-kawan kini saya dapat kuasai asas Bahasa Jepun. Saya hadiri temuduga untuk dapatkan biasiswa untuk melanjutkan pelajaran ke Jepun dan buatkan penemuduga Jepun teruja dengan kemahiran bahasa saya

"Cakap Jepun Sangat Membantu Persiapan Saya Untuk Duduki Ujian JLPT Sehingga Lulus"

– Oh Zi Jian

Cakap Jepun menyediakan program komprehensif untuk para pelajar yang duduki ujian JLPT untuk buat persiapan. Selain itu nota digital yang Cakap Jepun sediakan juga sangat membantu untuk rujukan pantas sebelum masuk ke dewan.

"Kemahiran bahasa Jepun Yang Saya Ada Boleh Digunakan Dalam Kerja Dan Dapat Baca Manga Bahasa Jepun"

– Muhammad Arif Farhan

Pada mulanya saya hanya belajar menggunakan buku ‘First Aid’ yang diterbitkan Cakap Jepun. Setelah itu saya tertarik untuk daftar ke kelas Cakap Jepun sehingga tamat kelas dan lulus Ujian JLPT

"Saya Jadikan Kelas Cakap Jepun Untuk Lari Dari Kesibukan Kerja Dan Tempat Untuk Berhubung Dengan Orang"

– Nurul Husna

Saya mendaftar kelas Cakap Jepun kerana tertarik dengan cara mengajar Sensei yang menyeronokkan.Suasana kelas yang ‘Havoc’ buat saya jadikan kelas di Cakap Jepun sebagai medium untuk saya berhubung dengan orang

"Sensei Di Cakap Jepun Sangat Sabar Melayan Kerenah Pelajar & Tak Kisah Menjawab Soalan 'Bodoh'

– Mawaddah Hasliana

Pada mulanya saya sertai sesi Seminar Hirakata Mastery. Saya tertarik dengan apa yang Cakap Jepun sediakan dan mendaftar. Kelas Cakap Jepun sangat seronok sebab Sensei ‘encourage’ untuk kita Cakap dalam bahasa Jepun

NAK BERURUSAN DARI WHATSAPP?

Hai, saya Hanani dari Team Cakap Jepun. Klik butang dibawah untuk PM saya

Cakap Jepun merupakan jenama di bawah Michi Global Sdn Bhd. Cakap Jepun telah ditubuhkan pada tahun 2016 dan sehingga kini komited untuk mewujudkan masyarakat minda kelas pertama.

Michi Global Sdn Bhd (201901003405)

Scroll to Top