ATTENTION!
Siapa Kat Sini Nak Tahu Strategi Confirm Lulus Ujian "Japanese Language Proficiency Test" (JLPT) Dengan Mudah, Tenang & Tidak Perlu Terlampau Stress Belajar?

Bakal Dibongkarkan…Strategi Confirm Lulus JLPT  Walaupun Anda Kekurangan Masa Untuk Belajar & Tidak Sempat Hafal Semua Perkara!

Pendaftaran akan ditutup setelah mencapai kuota yang ditetapkan !

Our Clients

4 Rahsia Yang Bakal Dibongkarkan Dalam Kelas Online Eksklusif Ini:

Pengenalan Tentang Format Baru peperiksaan JLPT

Ya.. pihak Japan Foundation telah menukar format baru untuk ujian JLPT pada tahun ini, jika anda pernah ambik ujian ini sebelum ini atau pernah menjawab ‘past year question’ sekalipun, anda belum tentu mampu menjawab soalan format baru kali ini dengan baik.. Ini WAJIB TAHU!

Strategi Rahsia Flash Note Untuk Belajar

Di saat-saat terakhir ini, kita perlukan strategi compact dan high impact. Ramai yang biasa gunakan flash note, tapi adakah cara yang anda gunakan sesuai untuk bahasa Jepun? Jom bongkar rahsia ini nanti!

Trick Menjawab Wajib Tahu Untuk Lulus Mudah

Tahukah anda ada trick yang akan menjimatkan masa anda untuk menjawab soalan JLPT? Yes, dengan trick ini, anda akan ada banyak masa untuk menjawab soalan. Tahukah anda ramai yang gagal JLPT bukan sebab tak tahu, tapi tak cukup masa menjawab? Jangan jadi seperti tu tau!

Kenali Personaliti Anda Untuk Lulus Cemerlang

Mengikut kajian, terdapat 3 jenis personaliti berbeza untuk setiap calon peperiksaan JLPT. Dengan mengetahui anda dalam kategori mana, akan memudahkan anda menyusun strategi menjawab soalan JLPT dengan lebih mudah! Berlainan personaliti, berlainan cara dan kaedah mula menjawab. Ada Jenis yang mana? Power hafal? Power Kanji? Power Kotoba? Power Dokkai? Power Chokai?

(Daftar Segera Sebelum Kuota Penuh)

LEBIH 9,000 ORANG

sudah sertai program anjuran

Cakap Jepun Academy

Apa kata Alumni kami yang sudah LULUS JLPT!!

Mereka sudah KUASAI Bahasa Jepun

Kini Giliran Anda!!

Kenali Sensei Anda

Hi, Saya Anuar sensei

Saya merupakan CEO untuk Cakap Jepun Academy. Sebuah akademi yang sudah melahirkan ramai pelajar yang berjaya menguasai bahasa Jepun & lulus cemerlang dalam JLPT.

Saya bermula belajar bahasa Jepun pada tahun 2006 dan mengambil ujian JLPT di Jepun dan lulus cemerlang untuk JLPT tahap tertinggi N1 untuk ujian bertaraf antarabangsa itu.

#CakapJepun Academy bermula pada tahun 2016 yang terdiri daripada 30 orang sensei bahasa Jepun bersama Dr Zoraida sebagai penasihat akademik yang merupakan ketua persatuan guru bahasa Jepun seluruh Malaysia.

Kami sudah melatih lebih 12,000 rakyat Malaysia untuk mahir bercakap dan menguasai bahasa Jepun dengan mudah dan pantas.

Kerana track record dan kepakaran yang kami ada. Kami sentiasa menerima undangan dari pelbagai pihak untuk berkongsi tentang bahasa Jepun dan strategi untuk kuasai bahasa Jepun dengan cepat.

3 SESI SEMINAR DALAM 1 HARGA!!

Seminar Lengkap untuk anda Persediaan JLPT anda!

Daftar Waiting List untuk HARGA PROMO!

ANDA PERLUKAN BANTUAN?

SAYA SEDIA MEMBANTU ANDA

NOOR HANANI

Sila ajukan masalah atau soalan dengan klik butang ini

atau hubungi

016-881 1048

Scroll to Top