Ini Adalah Kelas Live Secara ONLINE PERCUMA. Tidak Ada Kos Yang Dikenakan, Tetapi Seat Adalah Sangat Terhad...

ATTENTION!

Siapa Kat Sini Nak Tahu Strategi Confirm Lulus Ujian JLPT Dengan Mudah, Tenang & Tidak Perlu Terlampau Stress Belajar?

Bakal Dibongkarkan...
4 Strategi  Confirm Lulus JLPT Walaupun Anda Kekurangan Masa Untuk Belajar & Tidak Sempat Hafal Semua Perkara!

Sila Klik Butang Dibawah Untuk Mendaftar:

Tarikh: 4 November 2022
Hari: Jumaat
Masa : 9:00 Malam
Platform : Zoom

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

4 Rahsia Yang Bakal Dibongkarkan Dalam Sesi Mantap Ini:

Pengenalan Tentang Format Baru peperiksaan JLPT

Ya.. pihak Japan Foundation telah menukar format baru untuk ujian JLPT pada tahun ini, jika anda pernah ambik ujian ini sebelum ini atau pernah menjawab 'past year question' sekalipun, anda belum tentu mampu menjawab soalan format baru kali ini dengan baik.. Ini WAJIB TAHU!

Strategi Rahsia Flash Note Untuk Belajar

Di saat-saat terakhir ini, kita perlukan strategi compact dan high impact. Ramai yang biasa gunakan flash note, tapi adakah cara yang anda gunakan sesuai untuk bahasa Jepun? Jom bongkar rahsia ini nanti!

Trick Menjawab Wajib Tahu Untuk Lulus Mudah

Tahukah anda ada trick yang akan menjimatkan masa anda untuk menjawab soalan JLPT? Yes, dengan trick ini, anda akan ada banyak masa untuk menjawab soalan. Tahukah anda ramai yang gagal JLPT bukan sebab tak tahu, tapi tak cukup masa menjawab? Jangan jadi seperti tu tau!

Kenali Personaliti Anda Untuk Lulus Cemerlang

Mengikut kajian, terdapat 3 jenis personaliti berbeza untuk setiap calon peperiksaan JLPT. Dengan mengetahui anda dalam kategori mana, akan memudahkan anda menyusun strategi menjawab soalan JLPT dengan lebih mudah! Berlainan personaliti, berlainan cara dan kaedah mula menjawab. Ada Jenis yang mana? Power hafal? Power Kanji? Power Kotoba? Power Dokkai? Power Chokai?

Daftar Segera Sebelum Kuota Penuh

LEBIH 12,000 ORANG

sudah sertai program anjuran

Cakap Jepun Academy

Mereka sudah KUASAI Bahasa Jepun

Kini Giliran Anda!!

Kenali Sensei Anda

Hi, Saya Anuar sensei.

Saya merupakan CEO di Cakap Jepun Academy. Sebuah akademi yang sudah melahirkan ramai pelajar yang berjaya menguasai bahasa Jepun & lulus dalam JLPT.

Saya bermula belajar bahasa Jepun pada tahun 2006 dan mengambil ujian JLPT di Jepun dan lulus cemerlang untuk JLPT tahap tertinggi N1 untuk ujian bertaraf antarabangsa itu.

#CakapJepun Academy bermula pada tahun 2016 yang terdiri daripada 30 orang sensei bahasa Jepun bersama Dr Zoraida sebagai penasihat akademik yang merupakan ketua persatuan guru bahasa Jepun seluruh Malaysia.

Kami sudah melatih lebih 12,000 rakyat Malaysia untuk mahir bercakap dan menguasai bahasa Jepun dengan mudah dan pantas.

Kerana track record dan kepakaran yang kami ada. Kami sentiasa menerima undangan dari pelbagai pihak untuk berkongsi tentang bahasa Jepun dan strategi untuk kuasai bahasa Jepun dengan cepat.

Antara Klien yang Telah Dilatih oleh Cakap Jepun

Daftar Sesi PERCUMA Untuk Anda Confirm Lulus JLPT!

Jika anda tidak berpuas hati dengan program ini atas apa saja sebab, email kepada kami sebab dan kami akan pulangkan wang anda 100%!. Ya kami sangat yakin dengan modul ini!

PERLUKAN BANTUAN?

Hai, saya Hanani dari Team Cakap Jepun.

Klik butang dibawah untuk PM saya

atau hubungi

016-881 1048

Cakap Jepun merupakan jenama di bawah Michi Global Sdn Bhd. Cakap Jepun telah ditubuhkan pada tahun 2016 dan sehingga kini komited untuk mewujudkan masyarakat minda kelas pertama.

Michi Global Sdn Bhd (201901003405)

Scroll to Top